Norsk olja det verkliga målet för FRA-lagen

Yttre hot, terrorism och utlandsstyrkornas säkerhet. Förklaringarna till varför FRA-lagen behövs är nästan lika många som förespråkarna.

Men alltihop är lögn. Dokument som syrrans granne kommit över visar att lagtextens skrivningar bara är dimridåer, avsedda att dölja det verkliga målet med lagen: att komma åt norska olje- och gasfält.

Enligt ett internt PM från regeringskansliet är det uttalade målet med införandet av lagen att skaffa sig information. Information som USA:s underrättelseorganisationer bara kan drömma om att få del av. Informationen skall sedan användas för att köpa loss Norge från Nato.

När Norge väl blivit utköpt är tanken att svensk trupp skall marschera in och ta kontrollen över det då i princip försvaslösa landet i väster. Därefter skall de norska olje- och gasreserverna kunna utnyttjas billigt av Sverige.

En kommentar till “Norsk olja det verkliga målet för FRA-lagen”

  1. Genomföra industrispionage, förtrycka oliktänkande, registrera och kontrolera folket,skydda israel, delta och uppreta till ett kallt krig dessa är en av delarna i Fra.

Kommentarer inaktiverade.