4 reaktioner på ”Trosor i källkoden”

  1. He4rligt med vackra unkredle4der som fe5r en att ke4nna sig vacker!Jag vet varff6r jag bf6r vinna, jag te4nkte pe5 det direkt ne4r jag le4ste att man kunde vinna ett presentkort pe5 unkredle4der.Ff6rra veckan var jag och min allra be4sta ve4n pe5 modevisning ff6r/pe5 en butik utanff6r Uppsala. Under modevisningen var det en te4vling, ve5ra biljettnummer blev dragna ur en ske5l, man kunde vinna tex ett presentkort pe5 en BH fre5n ett speciellt me4rke, och de skulle ha ALLA storlekar pe5 BHar av det he4r me4rket. Shit vad bra! te4nkte jag, ff6r min ve4n har ne4mligen gajge4e4ntik boobs och har alltid sve5rt att hitta BHar som passar henne (och ne4r de ve4l passar se5 e4r de svindyra.) Hon hade t.o.m. sagt i bilen pe5 ve4gen dit att hon skulle behf6va en ny BH och le4t lite e4ngslig med tanke pe5 att det brukar bli se5 dyrt.Se5 jag te4nkte att vinner jag detta presentkort se5 ska hon fe5 det pe5 en ge5ng! (Sje4lv har jag helt vanliga 70B i stl.)Men det behf6vde jag inte, ff6r hon vann! Och blev je4tteglad!Sen gick vi in i butiken efter modevisningen och hon skuttade (likase5 hennes boobies) bort till BH-avdelningen och bf6rjade rycka i de spetsprydda skf6nheterna.Men de4r fanns ingen stl som passade henne. Och ne4r hon fre5gade efter sin stl se5 tittade de konstigt pe5 henne och sa : – Jasse5? Det var .. he4ftigt Med en se5n stl alltse5. De hade inte ALLA stl som de hade sagt.. Min ve4n provade ne5gra som le5g ne4rmast i stl, men ingen passade.Se5 hon fick ingen BH som var vacker med spets pe5, som hon kunde ke4nna sig vacker i. Det var je4ttetre5kigt att se hennes besvikna blick ne4r vi gick de4rifre5n och hon hade bara tagit en BH eftersom ingen passade.Se5 de4rff6r vill jag vinna! Perfekt julklapp till min be4staste ve4n!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *