Grannens syrra: ”Jag har upptäckt porren”

Många är kunder hos Com hem.

Ungefär lika många avskyr Com hem.

Com hem håller inte vad de lovar och när man får problem med deras skitprodukter finns ingen att ringa. Den enda som svarar är någon som verkar vara den där dockan på tv, förinspelad och märklig. Inga rejäla svar får man, hur många gånger man än trycker stjärna.

Men nu var det inte det saken gällde.

Jag har installerat min digitalbox. Det tog sju månader. Ja, inte bokstavligt talat, men väl de facto. Jag blev kund för sju månader sedan, misslyckades med att få igång skiten, lät boxdjävulen stå i ett halvår, ignorerade den ibland och tittade snett på den ibland. Beklagade mig ofta. Men nu, efter en sista kraftansträngning fick jag igång eländet.

Let the sunshine in!

Voilá, massa kanaler om allt mellan himmel och jord och på allsköns olika språk. Jag zappade nöjt omkring, det hade hunnit bli sent och jag ville väl mest botanisera lite bland mina nya kanaler för att se vad det var jag väntat på i sju månader.

Porr, visar det sig.

Jag hade plötsligt ett enormt skrev framför mig, det fyllde hela rutan.

Min första tanke var: Jag trodde att man betalade extra för sånt. Andra tanken: JÄVLA COM HEM! Snuskäckel! Tredje tanken: De här kanalerna borde man kunna spärra.

Sedan hann jag inte tänka mer förrän skrevet på tv:n rörde sig åt oväntade håll och fångade min uppmärksamhet. Vad håller de på med på tv:n egentligen och tänker de hålla på länge i den där obekväma ställningen?

Jag bestämde mig för att ge det en chans. Alla killar tittar ju tydligen på porr och i vilket fall som helst var det gratis och rätt framför ögonen på mig. Det var nu eller aldrig.

Återkommer med rapport om vad jag såg och exakt hur uppghetsande det var på en skala från ett till tio.

En kommentar till “Grannens syrra: ”Jag har upptäckt porren””

Kommentarer inaktiverade.