Dagens outfit: Inget för den med ömtålig näsa

Med ett metallnät runt huvudet klarar sig träskallen undan hackspettar

Dagens outfit är särskilt lämplig för er som lider av träskalle. Det rejäla stålnätet stoppar effektivt attacker från hackspettar och gnagare.

Här på redaktionen tror vi att denna huvudbonad kan bli en riktig höjdare i sommar. Inte bara är den snygg. Den är dessutom prisvärd och mycket luftig – vilket ger skön svalka – samtidigt som den ger viss skugga och därmed skyddar ditt ansikte från solens brännande strålar.

Det här är dock ingenting vi kan rekommendera för dig med ömtålig näsa, eftersom denna riskerar att rivas upp mot metallgallret.

Veet vaxremsor – endast för utvärtes bruk?

Veet vaxremsor är en produkt för hårborttagning. Det är ingenting konstigt med det. Konstig är dock informationen på paketet:

“För kroppen”

Vad menar de? Finns det människor som försöker använda Veets vaxremsor för hårborttagning någon annanstans än på kroppen och i så fall var? På själen? På bilen???

Badrumsgolv – En stilstudie

Badrummet har gjort raketkarriär på senare år. Från att ha varit en undangömd skrubb där man bajsar, tvättar sig och borstar tänderna har badrummet, jämte köket, blivit bostadens finrum.

Plastmattor, tråkiga våtrumsväggar och vita vattenrör är ute sedan gammalt. Kakel på väggarna, exklusiva porslinsvaror, trä och kromade rör är numer standard, liksom stenplattor eller italiensk glasmosaik på golvet.

Men vad är nästa trend? Hur ser det ut på badrumsgolvet om tio år. Syrrans granne har tittat i sin framtidskikare och kan här presentera de fem viktigaste trenderna när det gäller framtidens badrumsgolv.

Betong
Egentligen är det ganska enkelt. Alla trender får med tiden en mottrend och med betong på golvet kliver vi raskt en rejäl bit tillbaka mot det spartanska, enkla badrummet.

Fördelar: Snabbt och lätt. Riv ut det gamla golvet, häll ut betongen och skyffla omkring den lite för att fixa fallet.

Nackdelar: Du måste ha någon form av undergolv, annars riskerar du sura grannar, om du inte bor på bottenplanet.

Asfalt
Ett nytt material i badrumssammanhang som spås få en enorm tillväxt i vissa kretsar.

Fördelar:  Du behöver knappast bekymra dig över att städa golvet.

Nackdelar: Du behöver något att lägga asfalten på. Varför inte betong?

Gräsmatta
Tänk om du kunde uppleva en varm sommardag varje morgon när du klivit ur sängen! In med gräsmattan bara och upp med lämplig belysning. Bevattningen löser sig själv.

Fördelar: Naturmaterial som förnyar sig själv. Kräver bara enkel gödsling då och då.

Nackdelar: Det kan vara besvärligt att få in motorgräsklipparen i badrummet.

Glas
Ett glasgolv är fräckt!  Med ett rejält bjälklag och lite snygg belysning kan du faktiskt hänga några tavlor under golvet.

Fördelar: Full koll på avloppsrören. Eventuella läckage upptäcks snabbt.

Nackdelar: Risk för viss insyn från grannen under.

Bjälklag (inget golv alls)
Du måste ju faktiskt inte lägga något golv. Riv ut det gamla bara och balansera på bjälkarna.

Fördelar: Renoveringen går fort och blir billig.

Nackdelar: Rekommenderas inte till barnfamiljer. Kräver durskabin.

Dagens outfit: Naken!

Alla andra håller ju på och publicerar dagens outfit och då vill ju vi här på redaktionen inte vara sämre.

Eftersom det fortfarande råder semester här har vi inte bemödat oss med att ta på några kläder över huvud taget och går därför omkring i våra naturliga hudkostymer.
Och nej, det blir inga bilder! Vi vill skona er från att behöva amputera ögonen och syncentrum, vilket skulle bli den troligaste effekten om vi visade så mycket som en kvadratcentimeter av vår blekfeta semesterhud här.

Syrrans granne avslöjar vinterns glasögonmode

Vinterns glasögonmode

Det kommer att bli mycket hörsekåpor, reflexvästar och svettig, naken hud på barerna i vinter. Åtminstone om modehusen får sin vilja igenom. De vill absolut inte att det blir känt än, men syrrans granne har bilderna och kan redan nu presentera vinterns glasögonmode.

Byggarbetare och andra hantverkare har alltid stått högt i kurs, vilket nu slår igenom med full kraft. Vinterns brillor är misstänkt lika skyddsglasögon och när de, som här, kompletteras med ett chict andningsskydd blir budskapet solklart: I vinter är det rivningsarbetaren som står högst i kurs.

Vinterns glasögonmodeVinterns glasögonmode

Dags, med andra ord, att springa hem, rufsa till håret, bada i svett och rulla sig i sågspån!