Humor

Syrrans granne avslöjar vinterns glasögonmode

Vinterns glasögonmode

Det kommer att bli mycket hörsekåpor, reflexvästar och svettig, naken hud på barerna i vinter. Åtminstone om modehusen får sin vilja igenom. De vill absolut inte att det blir känt än, men syrrans granne har bilderna och kan redan nu presentera vinterns glasögonmode.

Byggarbetare och andra hantverkare har alltid stått högt i kurs, vilket nu slår igenom med full kraft. Vinterns brillor är misstänkt lika skyddsglasögon och när de, som här, kompletteras med ett chict andningsskydd blir budskapet solklart: I vinter är det rivningsarbetaren som står högst i kurs.

Vinterns glasögonmodeVinterns glasögonmode

Dags, med andra ord, att springa hem, rufsa till håret, bada i svett och rulla sig i sågspån!

5 reaktioner till “Syrrans granne avslöjar vinterns glasögonmode”

  1. Det här modet tilltalar mig mycket måste jag säga. Jag tycker dock att man borde lägga till någon snygg valrossmustasch, som man med stolthet kan bära om man nån gång skulle vilja ta av sig andningsskyddet.

Kommentarer inaktiverade.