Dagens outfit: Inget för den med ömtålig näsa

Med ett metallnät runt huvudet klarar sig träskallen undan hackspettar

Dagens outfit är särskilt lämplig för er som lider av träskalle. Det rejäla stålnätet stoppar effektivt attacker från hackspettar och gnagare.

Här på redaktionen tror vi att denna huvudbonad kan bli en riktig höjdare i sommar. Inte bara är den snygg. Den är dessutom prisvärd och mycket luftig – vilket ger skön svalka – samtidigt som den ger viss skugga och därmed skyddar ditt ansikte från solens brännande strålar.

Det här är dock ingenting vi kan rekommendera för dig med ömtålig näsa, eftersom denna riskerar att rivas upp mot metallgallret.

2 reaktioner till “Dagens outfit: Inget för den med ömtålig näsa”

  1. Så som sommar huvudbonad (jag vågar inte kalla det hatt, då skulle min fru kastrera mig eller liknande…) är den övertygande. Ingenjören inommig säger att den inte bara kan ge skugga. Metallen borde kunna leda bort värme från kroppen likt en kylare. Och så får vi ju inte glömma att gallret nog ger en viss ”solfaktor” varför det är rimligt att mindre solskyddkräm behövs.
    Alltså ett bra alternativ till klet. Kan vi också tänka oss ett visst oskskydd i form av att vara en Faradys bur?

Kommentarer inaktiverade.