Humor

Julgran

Jag är ägare till en julgran. En riktigt fin kungsgran som var riktigt billig. (Undrar vad haken är.) Inte bara var den billig; man fick dessutom ett tillgodokvitto på hela beloppet som man kan handla byggvaror för efter jul. Gratis julgran alltså, om man ändå tänker handla byggvaror. Gratis julgran som marknadsföring. Smart! Och förresten kommer man väl inte att orka utnyttja sitt tillgodokvitto.

Jag är också ägare till tre ljusslingor med totalt 60 ljus och, som det skulle visa sig, helt groteska mängder julpynt. Jag är väl i och för sig rätt långt ifrån amerikansk klass, men jag har kanske 15 grejer kvar att hänga upp och det börjar bli svårt att hitta lediga grenar. Ett par girlander till hade väl inte skadat, men nu har jag inte det så det får klara sig.

Stjärnan i toppen är jag inte helt nöjd med, så jag funderar på om jag skall köra med grillvante istället. Jag får fundera på saken.

7 reaktioner till “Julgran”

 1. det här med julgran.

  jag röstar för grillvante. eller gör din egen topp-tomte av en toarulle!

  du behöver:
  toarulle (tom)
  stor flirtkula
  rött silkespapper
  bomull till skägg
  penna att rita ansikte med på flirtkulan

  instruktion ska inte behövas. jag gjorde en sådan här när jag var i 2-årsåldern, så detta ska nog även en gbg-are klara (ka-tjiing!)

  behöver jag nämna att jag varje år k r ä v e r att min 2-årstomte sitter högst upp i granen?
  joråsåatt.

 2. Ja, det var ju ord och inga visor det! Jag får bege mig till Panduro så snart de öppnar, för flörtkulor och silkespapper är inget jag har hemma. Ser jag ut som något slags pysseltant eller?

  Så snart jag får hit grannen så skall hela härligheten fotograferas och sedan läggas ut på det världsomspännande datanätet Internet.

 3. Gratulerar till granen. Lägg ut bilden i bloggen, så vi får se den!

  Beträffande miss kermits topptomteförslag kan jag bara instämma. Finare prydnad i toppen på en gran finns inte. Det skulle i så fall vara miss Kermit själv då.

 4. Vi kan nog ordna något. Om grannen fixar ett hyfsat foto så printar vi det och ger topptomten ett helt nytt ansikte.

  Som att bli korsfäst, fast ändå inte.

 5. Det blir bara roligare nu! Snart måste jag göra det på riktigt. Så mycket arbete bara för att göra något sjukt…

Kommentarer inaktiverade.