Humor

Snörvel

Jag vet inte om vi skall skylla på förkylning, ålder eller bara allmänt dekadent leverne, men idag är andra dagen på en vecka när det känns som om jag egentligen borde stannat i sängen. I torsdags kände jag mig som ett febrigt ras (med med ytterst tveksam feber.) På kvällen hade det gått över, men två dagars festande rådde raskt bot på saken och igår kväll var det dags för frossa. Det här dagen har väl varit sådär. Jag har ju lyckats jobba men boxningen fick ställas in.

Fem vilodagar på raken. Dekadensen är fullständig!

Vad är det här för dumheter egentligen? Jag är ju, som alla vet, aldrig sjuk.

9 reaktioner till “Snörvel”

 1. Skönt att höra att du inte är sjuk. Fyra sovmorgnar och stilla pyssel dessemellan rekommenderas mot snuva och ont i halsen.

 2. Sjuk? Nejdå! Inte det minsta. Har bara tagit lite många vilodagar…

  *host*

  *snörvel*

  Jo, men jag är frisk.

 3. :-0

  Krya på dej – eller……?

  Skönt att inte *snörvel* smittar genom bloggen. Låter smittsamt.

 4. Ja, det är ju mycket som smittar via nätet numer, så se upp!

  Imorse vaknade jag med tidernas rökhosta. Det är bara en hake. Jag rökte inte igår. Hur går det till? Kan man vara storrökare i sömnen, utan att veta om det?

 5. Stavas luftrörskatarr. Marsch i säng. Varm dryck, Alvedon, god bok (eller bra TV/film)och sömn.

 6. nå, sg, har du läst ”naiv. super.”? det är så sjukt, det känns som om du har skrivit den, det är precis din stil. du måste läsa den. den är rolig. alla måste läsa den.

 7. Jag har läst naiv super. Jag har också läst Expedition L (Heter den så?) av samma författare. I samband med detta skrev jag ett inlägg i retrobloggen. Det är något läbbigt över det hela.

  Frågan är om världen är stor nog.

Kommentarer inaktiverade.