Humor

Diskvatten

Det kan ju knappast vara vattnet och jag har allvarliga tvivel på att det är maskinerna som är kass. Nej, det måste nog vara själva kaffepulvret som ligger bakom att det bruna vatten som kommer ur de s k kaffeautomaterna här på kontoret mest av allt liknar diskvatten.

Jag är trött på det här nu! Jag har fått nog. Nu är det jag som köper en pressobryggare och riktigt kaffe! Nu i helgen måste det ske. Sen skall jag dricka riktigt kaffe på jobbet istället. Det här går inte längre.

En sak bara: Jag förstår inte varför.

3 reaktioner till “Diskvatten”

  1. det är en vedertagen sanning att kaffe på arbetsplatser inte är kaffe egentligen. det är förödmjukelse i flytande form.

  2. Förnedring! Det konstiga är att om man påpekar sånt för ansvariga så ser de ut som frågetecken.

    Sannerligen utser vi de mest korkade personerna till ansvariga för vitala saker såsom kaffe.

    En sak bara: Jag förstår inte varför.

  3. Jag tror att en förklaring är att vattnet inte blir tillräckligt varmt i kontors-kaffemaskinerna. Därför kommer inte smakämnena i kaffet till sin rätt och så blir det som det blir. En alternativ förklaring kan vara att vattnet blir FÖR hett och då dödas en del aromämnen.

    För kaffe (ofta av god kvalitet) finns det i maskinen, vatten och filter likaså. Det borde kunna fungera. Förr i tiden (typ 70-talet) var det snabbkaffe i automaterna, då hade man anledning att förtvivla. Ingen hjälp fanns att få. Men nu…Klaga hos maskinleverantören tycker jag.

Kommentarer inaktiverade.