Humor

Jaha! Och nu då?

Vad hände med all energi egentligen? För ett par veckor sedan var jag igång. Jag skulle hälla ut och börja om. Byta karriär. Förändra världen. Min värld åtminstone.

Jag hade lönesamtal med min chef. Sedan var det som om all verksamhet avstannade. Det kanske inte var lönesamtalet i sig som fick det hela att avstanna, men lönesamtalet kanske var kulmen. Märkligt! Det var som om jag upptäckte vad jag hade och tänkte till.

Nåja, förmodligen är detta bara en eftertänksamhetens paus. En paus i väntan på att jag skall komma igång igen. Jag har ju faktiskt lite tid på mig innan stora beslut behöver fattas. En liten stund.

Snart drar cirkusen igång igen. Det är jag säker på.

2 reaktioner till “Jaha! Och nu då?”

  1. Så det var bara ett utlsag av sviktande självförtroende, dina karriärbytarplaner? När du väl genomfört ditt lönesamtal är du på banan igen. Den gamla banan. Det andra var bara tröstfantasier för att mota en eventuell besvikelse.

    Amatörpsykolog, javisst!

  2. Nä. Upprymdheten efter lönesamtalet är bara tillfällig lindring. Det går över. Karriärbyte är fortfarande väldigt på.

    Den gamla banan suger och bör förstöras!

Kommentarer inaktiverade.