Humor

Fysmongo, sepe-mongo eller helt enkelt bara mongo?

Det är nog svårt att såhär i efterhand utröna var och när det egentligen gick fel, men om vi försöker kanske det går att reda ut vad det är för fel så att det åtminstone går att ställa en diagnos.

Om man går och tränar och sedan går och tränar efter det, vad är det då för fel? Är man fysmongo eller bara mongo? Enligt initierade källor går det att avgöra dagen efter. Blev man sjuk eller var tvungen att ta vilodag är man inget fysmongo. Då återstår andra former av personlighets- eller begåvningsstörningar.

I vilket fall som helst så noteras härmed att det var jobbigt att först klättra och sedan boxas. Tillräckligt jobbigt för att det inte skall bli en vana just nu. Det får fortsätta att bara hända ibland.

2 reaktioner till “Fysmongo, sepe-mongo eller helt enkelt bara mongo?”

  1. Imorse var veckans siffra 87. Dock åtgärdat nu med hjälp av en svulstig konferenslunch och omåttligt med chokladtryffel.

Kommentarer inaktiverade.