Makaroner – Det nya sömnpillret!

Makaroner fungerar utmärkt som sömnpiller. Detta uppdagades tidigare i eftermiddags i samband med en makaronmåltid som avnjöts i stadsdelen Majorna i Göteborg.

– Det hela var en ren slump. Jag hade egentligen bara räknat med att bli mätt. Istället blev jag alldeles sömnig, säger upphovsmannen till den sensationella nyheten i en kommentar.

Makaroner har länge varit känt för att kunna mätta i synnerhet hungriga studentmagar men att de även skulle fungera som sömnpiller kom som en chock för forskarvärlden.

– Detta är en sensation av stora mått, säger Kurt Nilsson, prefekt vid instutitionen för näringslära vid Göteborgs universitet.
– Om resultaten står sig går följderna inte att överblicka. Vi kommer att få börja om från början, avslutar Kurt.

Syrrans granne har hela eftermiddagen sökt företrädare för Kungsörnen, sveriges största makaronleverantör för en kommentar, men de har varit omöjliga att nå per telefon.

En kommentar till “Makaroner – Det nya sömnpillret!”

  1. Kungsörnen hälsar att det inte alls beror på makaronerna utan antingen på personen själv, sällskapet eller vädret.

    Kungsörnen vill dessutom klargöra att det aldrig har påståtts finnas något samband mellan intagande av makaroner och pigghet som skulle kunna vara en förutfattad uppfattning hos syrrans granne.

    Att makaroner innehåller ett visst energivärde är förvisso sant men att det skulle leda till pigghet är endast lur. Och lur blir man ju, som vi alla vet, trött av.

Kommentarer inaktiverade.