Inte några jävla alla rätt i alla fall!

Högmod går, som de flesta av er antagligen redan vet, före fall. Nu var det väl ingen överraskning i och för sig att intagningsprovet till journalistprogrammet inte skulle vara som högskoleprovet på något sätt. Jag får väl helt enkelt erkänna att jag kanske inte var riktigt mentalt förberedd på det som komma skulle. Lika bra var väl det…

Själva skrivandet orsakade inga större problem. Inte heller bokstavsluckorna. Men så var det den där sista delen. Provet i samhällsorientering. Där någonstans kan man väl säga att luften gick ur det hela. Tur att det var sista momentet. Eller kanske inte tur. Är det bra eller anus att lämna övningen med känslan av att det gått fullständigt åt helvete?

Nu är det bara att hoppas att de andra är lika obildade som jag själv, så kanske det kan gå vägen även för mig.

2 reaktioner till “Inte några jävla alla rätt i alla fall!”

 1. Obildade är vi allihopa – jag med!
  Tänk att vi satt på samma dag och inhalerade blyerts, irriterade oss på rasslande tangentbord och skrev tills handen värkte.

  Såg våra prov likadana ut? Vad handlade kontextprovet om?

  Personlig favorit på kunskapsdelen: ”Vilken planet ligger närmast solen, Mars eller Venus?” Gissa om jag gissade fel.

  Saknade en viktig fråga i slutet: ”Vad är grejen med detta?”

  Äh, klart det går vägen.

Kommentarer inaktiverade.