Fridhems Pizza

När jag skulle ta mig in genom porten tidigare idag blockerades min väg av några reklamutdelande barn. Jag orkade verkligen inte föra någon debatt med dem så jag tog lydigt emot vad som visade sig vara menyn för Fridhems Pizza, som verkar ha öppnat i ny regi. En snabb titt avslöjar att de håller till på Fridhemsgatan 27. Vad jag inte får veta är var någonstans Fridhemsgatan 27 ligger. Är det ens i närheten?

Normalt skulle jag väl bara slängt skräpet men det är ju så enkelt när man ändå sitter vid datorn, att kolla var det ligger och det är ju inte så konstigt att man inte känner igen det där gatunamnet. Stället ligger gissningsvis 20-30 minuters promenad härifrån. Det kan ju inte finnas mer än 20-30 pizzerior på närmare avstånd än så. Eller hur?

Ännu ett exempel på en näringsidkare som inte känner sin målgrupp.

3 reaktioner till “Fridhems Pizza”

  1. Det kan hända att jag inte tycker ett endaste dugg synd om dig. Du kan allt ha det, din dumma och dåliga bästis som glömmer bort min födelsedag! (och som inte lämnar kommentarer på min blogg – tur att jag är en mycket bättre människa!) (och tjockare, men snart börjar bantartävlingen! 🙂

  2. Fridhems pizza kanske tänkte att folket på berget ibland lämnar berget. Om de då går en promenad åt Fridhemsgatan till, eller har ett ärende åt det hållet, ska de veta att pizzerian öppnat i ny regi och därför bör besökas.
    Det är väl inte så konstigt?

  3. Fridhems pizza är riktigt god. Jag gillar konsistensen på köttet och själva smak upplevelsen är oerhört kraftiga när det gäller dem färska ingredienserna. Jag skulle vilja ge det 4 av 5. Rekommenderas

Kommentarer inaktiverade.