Parkeringsanomali i centrala Göteborg

En parkeringsanomali upptäcktes under fredagskvällen i närheten av Domkyrkan i centrala Göteborg. Det är Göteborgs kommun som av allt att döma försummat att avgiftsbelägga eller förbjuda parkering kvällstid på en sträcka av uppskattningsvis 18 meter och alltså lämnat fältet fritt för fri och ohämmad parkering av uppåt fyra personbilar under kvällen och delar av natten.

Denna nyupptäckta blinda fläck på lapplisornas allseende näthinna kom snabbt att utnyttjas av syrrans granne under ett hårt och mycket skoningslöst träningspass som genomleds på en sportanläggning i närheten.
– Tack vare detta kan jag nu ta bilen till gymmet utan att drabbas av fruktansvärda pålagor från kommunen i form av parkeringsavgifter, säger en utpumpad men lycklig granne och sätter sig, obekymrad över miljöaspekterna, i sin bil för att köra hem till Masthugget och förgäves försöka hitta parkering för natten.


2 reaktioner till “Parkeringsanomali i centrala Göteborg”

  1. Tack för tipset!
    Det finns en liknande plats på Slottsbacken i Stockholm, om du har vägarna förbi nångång.

Kommentarer inaktiverade.