Framtidens bantningskur: Onaturlig viktminskning

Jag har sett annonser för Naturlig Viktminskning. Det verkar röra sig om något preparat, antagligen ett pulver som blandas med vatten, som man skall äta och som på något sätt hindrar att hungern sätter in.

Detta föranleder ju vissa frågor. Jag undrar lite över betydelsen av ordet naturlig och vad som får anses vara en naturlig viktminskning. Att något är naturligt borde ju betyda att det kommer från naturen och det säger ju inte så mycket. Allt utom meteoriter och mångrus kommer som jag ser det från naturen. Jag skulle kunna bygga en viktminskningsdiet på gamla bildäck och ändå komma undan.

Finns det några regler för naturlighet och naturliga livsmedel och i så fall, hur lyder dessa?

I förlängningen går det att tänka sig olika icke-naturliga metoder för viktminskning. Kanske övernaturliga metoder eller varför inte helt enkelt onaturliga metoder. Jag kan ordna så att spöken hemsöker dig om du äter för mycket eller så kan vi hitta på något annat, konstigt sätt att få bort kroppsvikt. Kanske skulle intag av antimateria kunna klassificeras som onaturligt.

Någon som är intresserad av onaturlig viktminskning? Jag kan ordna utsökta smörgåsar i antimateria som leder till explosionsartad viktminskning vid konsumtion. Jag törs lova att du tappar hakan.