Humor

Lördagen inställd

Till följd av en planeringsmiss är fredagens schema inställt och det sedvanliga fredagsfirandet har blivit tidigarelagt till idag (så kallad för-fredag.) Detta i sin tur får till följd att lördagens firande äger rum redan imorgon, fredag.

Ordinarie lördag är inställd och ersatt med håltimme. Sverker Åslund på Sveriges Kalendariska Styrkommitté uppmanar allmänheten att ta tillfället i akt och vila upp sig:

– Jag vill absolut avråda från alla försök till lördagsaktiviteter under håltimmen. Krogar och butiker kommer att hålla stängt och all samhällservice kommer att vara reducerad till ett absolut minimum. Även vägnätet kommer att ha reducerad tillgänglighet, säger han

Söndag kommer att infalla som vanligt, enligt fastslagen kalender. Därefter följer ordinarie vecka.