Syrrans granne Stockholm, del 1

Det finns de som tror att Stockholm har allt. Så är det förstås inte. Exempelvis har Stockholm inga gator och torg. Vägar och plan finns däremot i överflöd.

Stockholm har även ett enormt överflöd av stockholmare, om det nu kommer som någon överraskning.

Det noteras också att när man bestämmer sig för att promenera från jobbet in till T-Centralen skall man inte promenera längs S:t Eriksgatan, ety då hamnar man på Kungsholmen.

Jobbigast idag: Tanten som skriker ut hållplatsnamnen i tunnelbanan halv åtta på morgonen. Käften kärring!

Bäst idag: Korvmojar överallt så man slipper svälta ihjäl på väg från jobbet.


9 reaktioner till “Syrrans granne Stockholm, del 1”

  1. så bra att du begett dig till huvudstaden. bege dig genast till allmänna galleriet och sup dig under bordet. nå, när ska vi styra upp bröllopet?

  2. Så fort jag hinner skall jag gå dit.

    Ja, vi måste genast sätta igång med planeringen av bröllopet. Skall vi ta det på Spy Bar?

  3. st eriksgatan låter mer troligt. spy bar bör genomgå en sanering, kanske borde en del gäster slängas ut också och som sagt fadde is gone. så jag antar att det skulle ta för lång tid. men på a. galleriet då? det blir en perfekt plattform för planering, tro mig!

  4. AG blir ett perfekt ställe för planering. Vill du bestämma tid eller skall vi bara bestämma att vi går dit och super och ses under bordet?

  5. hade jag bott i kvarteren på heltid hade vi inte behövt stämma tid. då hade vi även kunnat haft en ganska kul tid på torken tillsammans om nåt år sådär. nu bor jag ju i bushen och det krävs lite planering tyvärr. jag har läst del 1, hur många avsnitt blir det om sthlm? dvs – när drar du tillbaka till mashugget?

Kommentarer inaktiverade.