Huggsexa om salladsbar efter fackets blockad

Sedan Sofia Appelgren offentliggjort att hon tänker sälja sin salladsbar Wild’n Fresh har kända och okända människor anmält sitt intresse som köpare.

Först ut var Fredrick Federley och Dominika Peczynski som primärt är intresserade av att driva salladsbaren i syfte att inte teckna kollektivavtal med facket.

Under dagen meddelade också byggnadsarbetaren Tommie Evaldsson som just blivit tilldömd skadestånd på 45 000 kronor att han tänker lägga pengarna på salladsbaren, oklart varför.

Under kvällen har det blivit känt att även arbetsmarknadsminister Sven Otto Littorin (m) är intresserad av att köpa salladsbaren i syfte att ”låta saken ha sin gilla gång mellan arbetsmarknadens parter”.

En källa med insyn i turerna kring fackets blockad säger ikväll till syrrans granne att även Hotell- och restauranganställdas förbund tänker lägga ett bud på salladsbaren för att kunna tvinga igenom ett kollektivavtal och ”få slut på det här jävla tramset någon gång.”

Salladsbarens ägare, Sofia Appelgren har varit omöjlig att nå för en kommentar.


3 reaktioner till “Huggsexa om salladsbar efter fackets blockad”

  1. Det är skojigt när man inte vet vad som är sant och inte. Vet inte om jag gillar fejknyheterna mer än halvfejk. Ska ha en omröstning bland mina olika personligheter.

  2. Heja Federley!!!
    Öppna i Stockholm. Jag kommer varje dag och äter även om jag hatar sallad!!!

Kommentarer inaktiverade.