Valrossar på drift

Vad är egentligen grejen med män på dansgolvet? Om de ägnade sig åt dans hade jag inte protesterat men mestadels är de ju som stora, berusade valrossar som driver omkring likt stora isberg.

Driver är nyckelordet här. Om de höll sig still vore det inte så besvärligt men problemet är att plötsligt har man dem i ryggen. *duns* *duns* *duns* *duns* De är så jävla fulla och feta att de inte ens märker när de driver in i folk.

Kan inte någon starta en klubb, speciellt för dessa valrossar? Jag föreställer mig ett ställe med billig öl och sprit som spelar skitmusik på alldeles för hög volym.

Antagligen behövs något mer för att locka rätt klientel. Kanske ett gäng välspacklade silikonbrudar. De behöver ju inte göra så mycket förutom att gå omkring och dansa lite för att retas med valrossarna så det köper ännu mer sprit och blir ännu mer valrosslika.

Kombinera slutligen detta med hemkörning som ingår i entrén så tror jag konceptet närmar sig fulländning. Släng in en bakfyllepizza i priset också. Det blir perfekt!


8 reaktioner till “Valrossar på drift”

  1. Tack! Tack tack! Något säger mig att jag kommer att känna mig väldigt hemma där.

    /Your fork

  2. Du kan väl höra av dig med ett litet mejjl så kan vi bestämma något:

    redaktionen (snabel-a) syrransgranne.se

Kommentarer inaktiverade.