Något slags alternativ till väder

Precis som väntat så kan ju inte ett par veckor varmt väder i mars följas av något annat än snö i april. Alltså är det nu snö och inte regn som vräker ned över västkusten.

Naturligtvis måste det inträffa när det är långhelg och naturligtvis börjar samma långhelg med sol, som för att lura i oss att det är fint väder på gång, så att vi bestämmer oss för att vara ute i naturen.

Vad passar väl bättre än en liten klätterexpedition såhär till långhelgen? Och vad passar väl bättre än att tvingas avsluta klättringen i begynnande snöfall?

Det är riktigt så man känner hur våren står för dörren. Snart blir det varmt på riktigt, men jag låter mig inte luras. Jag vet nog vad som väntar efter en sådan här uppladdning från naturen. Det kan inte bli annat än en riktigt regnig sommar.

Permhöst helt enkelt. Som vanligt.

Man kan också uttrycka det som att risken för gräsbränder är liten.


3 reaktioner till “Något slags alternativ till väder”

  1. Hur kan du bli förvånad. Götet har två årstider. Vit vinter och grön vinter.

  2. Tur att jag bor i snöfria delen av Svealand, då för jag bara älskar gräsbränder! Ska passa på att fira valborg med brasa i förskott! Innan midsommarsnön kommer ( ska visst bli tidig i år, sådär den sista april eller så)

Kommentarer inaktiverade.