Ingen Kalle Ankas pocket – ingen övernattning

SvD-läsaren Hans Gyllensten har klippt sönder sitt Hilton Honors-kort och vägrar övernatta på Scandic hotel sedan hotellkedjan plockat bort biblarna från rummen.

Syrrans granne följer nu Hans Gyllenstens exempel och kommer från och med idag att bojkotta alla hotell som inte har Kalle Ankas pocket på rummen.

– Jag tycker det är dålig stil att välja bort Kalle Ankas pocket. Bibeln finns minsann kvar på många hotell och tevekanaler är det ingen brist på, säger han.

Syrrans granne har på senare år känt sig alltmer uppgiven över det låga intresset för Kalle Ankas pocket på hotellen. Han tycker inte det är första gången Kalle Anka-älskare blir undanskuffade och menar att böckerna behövs.

– Kalle Ankas pocket behövs. Jag har en gammal vän från Sadomasochistiska föreningen som blev sjuk under en fylleresa i Tjeckien. Han hittade Kalle Ankas pocket i en låda. Detta räddade honom från många timmars tristess.

Syrrans granne har nu klippt sönder sin First member-kort i protest. Han har också klippt sönder sitt bonuskort på Sas och sagt upp prenumerationen på Ica-kuriren.

– Det känns som om det är en liten klick som tillåts bestämma över massan. Men jag skall göra mitt för att få dem att ändra sig. Jag har redan sagt till mina kompisar Daniel, Magnus och Sofia och de har lovat att följa mitt exempel, säger han hoppfullt.


9 reaktioner till “Ingen Kalle Ankas pocket – ingen övernattning”

  1. Jag vet inte om du är ute efter att bara provocera, men jag tycker att din jämförelse är ganska fånig. Och således delar jag väl inte din typ av humor..

  2. I fortsättningen kommer jag att bojkotta alla hotell som inte erbjuder Wrestlemania i hotell-TV:ns kanalutbud.

  3. Jämförelsen fallerar i.o.m. att Scandic får biblarna gratis. Om de erbjöds Kalle Anka-pocket till samtliga hotellrum utan kostnad men nekade kan vi börja snacka.

  4. Mattias J: Så du menar att man är tvingad att använda något bara för att man får dom gratis?
    Om nationalsocialistisk front börjar dela ut ”Mein Kampf” eller proletärerna delar ut ”Das Kapital”, kommer du bojkotta Scandic även då om dom bara har ”das kapital” i receptionen och inte ett exemplar i varje rum?

  5. Jag förbjuder strängt alla mina bekanta att bo på scandic för jag har jobbat på det skithuset en gång i tiden! Leve Mc donalds, som i jämnförelsevis behandlar sin personal bra!

Kommentarer inaktiverade.