Universum åter i balans

Universum börjar åter komma i balans efter beskedet att brorsans tjej nu rotat sig ordentligt i Göteborg. Det var efter grannens beslut att flytta till Stockholm för ett halvår sedan som balansen rubbades och tills nu har universum varit på glid.

– Det har orsakat visst obehag hos allmänheten, men det har aldrig varit någon fara för att universum skall tippa över, säger Klas Jansson, talesman för rymdstyrelsen i Kiruna.

Universum brukar påverkas av människors rörelser över jordklotet men väldigt sällan i så hög utsträckning att det märks. Forskarna har ingen förklaring till varför påverkan blivit så kraftig i just det här fallet.

– Ibland leder en enskild rörelse till oproportionerligt stor påverkan utan att vi kan se någon direkt orsak. Möjligen kan det ha något att göra med den ständiga dragkampen mellan Stockholm och Göteborg, säger Klas Jansson.

Någon fara för medborgarnas hälsa har det inte varit enligt Klas Jansson. Han tycker alla skall fortsätta sina liv som vanligt.

– Det finns ingen anledning att gå runt och oroa sig, säger han.


5 reaktioner till “Universum åter i balans”

  1. Vissa oroas fortfarande och misstänker att faran inte riktigt är över. det finns risk för efterskalv sålänge Syrransgranne inte vet vad Syrransgranne ska syssla med framöver och tills vissa flygbiljetter till Franska Alperna blivit bokade.

  2. Men alltså , jag flyttar ju inte förrän om en och en halv månad…det måste betyda att det fortfarande råder obalans? OJ, vilken tyngd på mina axlar!

  3. Herregud!

    Har du inte flyttat på riktigt än? Vilka mer vet om det här? Allvarligt alltså, det får inte komma ut så universom blir medvetet om det, då får vi problem.

    Ett medvetet universum förresten, då har vi nog problem i alla fall.

Kommentarer inaktiverade.