Humor

Morgonarbete förbjuds

Efter hårda förhandlingar mellan fack och arbetsgivare kom beskedet sent ikväll: morgonarbete förbjuds. Det var igår vid lunchtid, precis när det då färdigförhandlade avtalet skulle skrivas under, som facket plötsligt förde fram sitt krav och tvingade arbetsgivarna till förhandlingsbordet.

Förbudet som kommer att införas successivt under tre år innebär att arbetsgivare förbjuds att tvinga sina anställda att komma till jobbet före 14:00 och att de tvingas förlänga sitt öppethållande till 03:00.

Rykten ikväll gör gällande att det är det i Sverige nystartade B-samfundet som ligger bakom fackets krav. Samfundet organiserar alla kvällsmänniskor och har snabbt vuxit från noll till en maktfaktor att räkna med.

Samfundet arbetar för att avskaffa morgonmänniskornas tyranni i samhället. På sikt skall morgonmänniskor förbjudas helt.


En kommentar till “Morgonarbete förbjuds”

Kommentarer inaktiverade.