Åh nej! Diarré! Igen!

The knife uppmärksammar att medierna kastar bajs över oss, igen. Det är något med reklambranschen. Det är som om de inte förstår var gränsen går.

För det är ju inte första gången. I november förra året hördes reklamklassikern “Åh nej! Diarré!” och för några år sedan gjorde Pampers reklam för löst bajs på sidan tre i tidningen. Och på sidan fem. Och på sidan sju. Och på sidan nio. Riktigt mycket pengar lades ut på att vi säkert skulle få läsa riktigt mycket om löst bajs till frukost.


2 reaktioner till “Åh nej! Diarré! Igen!”

  1. Är det inte konstigt att flickan i reklamen, hon som väljer att inte ha diarré (bra valt, förresten), väljer att äta popcorn på kvällen? Om man inte är helt hundra i magen, är popcorn kanske inte det bästa valet – eller? (…men det är vitt och fluffigt!)

Kommentarer inaktiverade.