Stor mjölkexplosion i Älvdalen – blondiner misstänkta

Älvdalen drabbades sent ikväll av en stor mjölkexplosion. Boende på orten som syrrans granne talat med berättar att en kraftig smäll hörts i området och att större delen av samhället nu är täckt av mjölkskum.

Polisen i Dalarna misstänker att två blondiner, kanske fler, kan vara inblandade på något sätt, men är i övrigt förtegen. Enligt polisens presstalesman, Per-Åke Heger, är det ännu för tidigt att säga om något brott ligger bakom explosionen.

– Informationen vi har i nuläget är knapphändig och baserad på lösa rykten som sprids i bloggosfären, säger han.

Enligt räddningstjänsten finns inga rapporter om skadade och det råder ingen akut fara för allmänheten. Man uppmanar dock mjölkallergiker att tills vidare hålla sig inomhus för att undvika magproblem.

Syrrans granne har utan framgång sökt de två blondinerna för en kommentar.


En kommentar till “Stor mjölkexplosion i Älvdalen – blondiner misstänkta”

  1. Blondinerna direkt:
    – Det finns skäl att misstänka en explosion. Men bara de närmsta grannarna måste evakueras. Det handlar om ett mindre missöde i samband med en espressomaskin. Vi är inte mer skadade än innan, om nu det kan vara till någon tröst. Däremot misstänker vi att det ligger ett dåd bakom denna maskin. Kanske förskte någon göra slut på oss, en gång för alla. Vi kommer att inleda en utredning kring detta mysterium, hälsar Blondinerna

Kommentarer inaktiverade.