Linköping rensar ut – Allt skall bort!

Allt skall bort! Vi börjar med två cementrör

Linköpings kommun har just påbörjat en storstädning som kommer att pågå under augusti. Massor av saker: bilar, hus, människor och diverse andra föremål, skall bort i processen. En del lite extra värdefulla saker kommer att bjudas ut på auktion, men det mesta kommer att slumpas bort på Blocket.

Först ut är två cementrör som tills helt nyligen legat nedgrävda i S:t Larsgatan i centrala Linköping. De kommer att annonseras ut på Blocket så fort de blivit ordentligt uppgrävda ur gatan, kanske redan före helgen.

För den som vill köpa en oförglömlig bit av Linköping gäller det alltså att vara beredd och noga bevaka Blocket under den kommande månaden. Det är visserligen ganska mycket som skall säljas men intresset väntas bli enormt för att roffa åt sig av godbitarna.

En kommentar till “Linköping rensar ut – Allt skall bort!”

  1. Det finns en tämligen gratis trivselfet, bakfull och allmän hängig Kastrullis i stan också – kom igen, lägg ditt bud! Allt är bättre än en otrogen skotte!

Kommentarer inaktiverade.