Gourmethatten: Chiligryta

Gourmethatten

Ikväll kommer värdinnan hem så jag passar på att laga en god chiligryta till middag. Egentligen fuskar jag lite och använder köttfärs istället för helt kött, men jag tror jag skall komma undan med det. Ingen lök har jag heller, men vem är det egentligen som har hittat på att det skall vara lök i all mat, i tid och otid?

Bara maten inte blir för stark nu. Det vore typiskt mig…

4 reaktioner till “Gourmethatten: Chiligryta”

  1. Det smakade fantastiskt! Utmärkt service på det här stället. Ytterdörren var till och med öppen så att väldoften letade sig ut i trappen (när jag väl nådde sista trappsteget med min enorma packning).
    – Så där ja, nu kom kaffet också!

  2. Hatten borde åka förbi Linkan på vägen hem och laga mat här också…! Den blev minsann uppassad när den var här förra gången (och slapp håravtryck!)

Kommentarer inaktiverade.