Ge mig tio förslag på vad jag skall göra med luntan från Västtrafik

Luntan från Västtrafik - Oanvändbarare än någonsin En stund på 1900-talet var den riktigt eftertraktad. Användbar. Nästan exklusiv. Den gällde inte ens för hela Göteborg, utan för ”Norra Hisingen” eller ”Centrala Göteborg”. Den kom bara en gång om året.

Sedan – jag tror det var i slutet av 1990-talet – kom något som hette Internet tror jag. Där fanns det information i mängder. Ganska snabbt fanns det tidtabeller för bussar och spårvagnar. Det var skönt! Man slapp hålla ordning på den förbannade boken som det blev så krångligt att slå i när man skulle göra några byten.

Den kommer fortfarande en gång om året. I brevlådan. Någon bär ut den, till alla hushåll. Varför Västtrafik? Varför fortsätter ni att skicka ut denna lunta papper till mig? Är det verkligen något ni tror att jag faktiskt använder? Är jag den enda som tycker att den mest är till besvär och förpassar den till soporna direkt?

Det här är ungefär som om jag skulle påtvingas telefonkatalogen varje år. Så jävla 1900-tal. De måste driva med mig.

4 reaktioner till “Ge mig tio förslag på vad jag skall göra med luntan från Västtrafik”

  1. jag är faktiskt inte ond. inte på riktigt. jag bara gillar att tortera levande saker. men det gör väl alla`?

  2. Så du gillar inte den där boken??

    Om du bara visste vad brevbäraren tycker om den. Han delar väl ut 5-600 såna på en dag, tillsammans med all annan reklam.

    Förresten, fick du den innan den gamla slutade gälla? Västtrafik hann visst inte trycka tidtabellerna innan ändringen, sägs det.

Kommentarer inaktiverade.