Smutsig seger för sexfientlig censurlobby

Att låta vuxna människor delta i en tävling om vem som har snyggast bakdel var inte populärt hos censurivrarna i antisexlobbyn. Sloggi meddelar nu att företaget drar tillbaka sin tävling – men bara i Sverige.

Det var i förra veckan som företrädare för Ecpat och polisen gick ut med påståenden om att tävlingen skulle kunna komma att ”missbrukas av pedofiler”. På vilket sätt pedofiler skulle vara intresserade av bilder på vuxna människors bakdelar framgick inte.

Vi på redaktionen beklagar djupt Sloggis beslut. Vi kommer nu att fördjupa våra ansträningar för att så snart som möjligt få igång vår egen stjärtkatalog.

5 reaktioner till “Smutsig seger för sexfientlig censurlobby”

  1. För er som inte hann med att titta på alla rumprna, fälj länken så får ni se vad som är bannat av våra kära politiker, föresten har de aldrig varit på snyggast eller liknande snart får vi väl inte gå och skita heller utan byxor på

  2. Sloggi Sloggi Sloggi

    För er som vill se mer av tävlingen och hur den sluter , jag gillar rumpor, här har ni chansen att se mer av sloggi kampanjen, vi svenskar får ju inte se den för våra politiker, men kryphål finns hahaha

    kopiera över smys.sloggi.com i rutan www på http://youhide.com

Kommentarer inaktiverade.