De bygger hus av stulen korv

En läsare skickade mig den här skärmdumpen:

Observera annonsen. Det är en annons från hitta.se och de påstår sig kunna hjälpa mig att hitta korv. Jag kan tänka mig att använda hitta.se, men jag tvivlar på att jag skulle anlita dem för att leta just efter korv. Över huvud taget är det rätt sällan jag tappar bort korv faktiskt, så det hela känns lite överflödigt.

Men vi kan göra ett experiment. Låt oss säga att jag tappat bort korv, säg i Göteborg och att jag vill leta upp den med hjälp av hitta.se.

Jag tycker nog inte att resultatet är så imponerande faktiskt. En enda träff får jag och någonting säger mig att det där inte är min korv.

Om inte…

Om inte det där korvhuset är byggt av stulen korv förstås.

I Västra Frölunda i Göteborg finns ett korvhus, hemmahörande i Kungsbacka, och det är byggt av stulen korv. Och människorna bakom hitta.se känner till det. Jag anar en korvspiration!

En kommentar till “De bygger hus av stulen korv”

Kommentarer inaktiverade.