Fp vill utsätta Sverige för större risker

Först gick Allan Widman ut och försvarade FRA-lagen, som han och de andra FRA-kramarna menar behövs för att skydda Sverige mot ”yttre hot”.

Idag går han ut och propagerar för utökat svenskt deltagande i Nato.

Att karln är folkpartist i själ och hjärta lär det ju inte råda någon tvekan om. Först vill han skydda sverige mot ”yttre hot” och därefter vill han omedelbart vidta åtgärder som, om något, lär spä på detta yttre hot, i den mån det nu över huvud taget existerar.

Man kan ju knappast anklaga mannen för att vara konsekvent i sitt agerande.

Apropå någonting helt annat så verkar folkpartiet numer ha allierade inom LPGA-touren. Där har det nämligen rests krav på att deltagarna skall genomgå ett obligatoriskt språktest för att få spela.

Efterlysning: Fler jättelånga petmojar

Polisen i Västra Götalands län gick sent ikväll ut med en efterlysning av det ovanliga slaget. Man behöver fler jättelånga petmojar och det fort.

– Ja, vi har en situation här med en väldigt viktig nyckelknippa som hamnat under ett galler och vi får inte upp den. Vi behöver fler grejer att peta med och de måste vara långa, säger kommissarie Bengt Askergren.

Polisen säger att det är en man, anställd inom försvaret, som tidigare under kvällen råkat trampa på ett fönster och halka ned. Han skall i tumultet ha tappat sin nyckelknippa som sedan, genom en rad olyckliga omständigheter råkat hamna under det aktuella gallret.

Alla som befinner sig i Göteborg med omnejd och som är i besittning av en minst fyra meter lång petmoj ombedes att omedelbart kontakta närmaste polisstation.

Norsk olja det verkliga målet för FRA-lagen

Yttre hot, terrorism och utlandsstyrkornas säkerhet. Förklaringarna till varför FRA-lagen behövs är nästan lika många som förespråkarna.

Men alltihop är lögn. Dokument som syrrans granne kommit över visar att lagtextens skrivningar bara är dimridåer, avsedda att dölja det verkliga målet med lagen: att komma åt norska olje- och gasfält.

Enligt ett internt PM från regeringskansliet är det uttalade målet med införandet av lagen att skaffa sig information. Information som USA:s underrättelseorganisationer bara kan drömma om att få del av. Informationen skall sedan användas för att köpa loss Norge från Nato.

När Norge väl blivit utköpt är tanken att svensk trupp skall marschera in och ta kontrollen över det då i princip försvaslösa landet i väster. Därefter skall de norska olje- och gasreserverna kunna utnyttjas billigt av Sverige.