Ett parti kålrötter…

…eller i alla fall ett parti som har ungefär lika stora möjligheter att vinna riksdagsvalet som ett parti kålrötter, är på väg att bildas.

Ännu ett enfrågeparti ser alltså dagens ljus. Frågan är vad partiet tänker föra för politik i övrigt. Det känns inte som om det finns en självklar politisk linje för en abortkritiskt parti, såvida de nu inte hämtar alla sina väljare från kristdemokraterna.

En fråga bara: Varför är det alltid bara en massa gubbar, som Per Kronlid, som yttrar sig i abortfrågan? Vet gubbar hur det är att bli gravida av misstag? Att göra abort? Att föda barn?

Har gubbar över huvud taget någon anledning att yttra sig i frågan?

6 reaktioner till “Ett parti kålrötter…”

  1. Varför skulle de inte ha det såvida det inte är provrörsbefruktning på gång då det förmodligen i de fall där det finns en far till barnet som bryr sig förmodligen också sett till så att barnet blev till borde ha åtminstonne något att få säga till om.Eller förvandlades denna man till en själlös robot med en gång !?.Och om det nu är så arbetsamt,vilket det säkert också är,varför då skaffa detta barn om det ska avrättas redan i magen och då utgår jag ifrån att det handlar om ett liv som inte är svårt sargat redan vid födslen där abort kanske är ett bättre alternativ för alla parter inklusive barnet.Man måste inte vara religiös för att ifrågasätta liv.Men det är ju klart att när man ser sig om i världen varenda dag där ett antal tusen människor dör i de mest menlösa sammanhang så avrätta då dessa foster som ännu inte kan föra sin egen talan.Fy fan för mänskligheten med denna syn på livet.

    Ha det gott. 🙂

  2. Jag är inte helt säker på att gubbar borde få uttala sig om något alls. De snyter sig i handen.

  3. Jag kommer aldrig att acceptera att någon annan ska avgöra om jag ska föda ett barn eller ej. Man som kvinna. Aldrig. Det finns ingen annan som kan veta eller uttala sig om jag gör rätt eller fel. Ingen annan kan veta varför jag ser det som enda utvägen för mig eller barnet eller båda.

  4. Synd att de där gubbarna lever i en tid då kvinnor faktiskt har rösträtt. Jag menar synd för deras skull och ingen annans. Vet inte varifrån de tror att de ska få några röster…idioter säger jag bara! Vi lever väl inte på 1800-talet…?

  5. Nädu tjejen. Även om jag är jävligt dålig på siffror så TROR jag inte det är 1800-tal…

  6. Nä det är så sant så sant när man pratar med ett gäng rödstrumpor.Då har jämlikheten en stor förmåga att försvinna.Något den inte gjorde när jag stod och höll min nu döde son i armarna som tyvärr bara blev något år gammal pga sjukdom och fick hjälpa min älskling under en tuff tid då hon bröt samman fullständigt.Då var det ingen kvinna som sa att jag inte skulle bry mig om det jag inte begrep.Vad jag tycker om dessa individer som saknar all form av empati för sin omgivning lämpar sig inte för tryck här.

Kommentarer inaktiverade.