Tisdag, jobbat, tränat, trött. Jävla granne! Inte …

Tisdag, jobbat, tränat, trött. Jävla granne! Inte grannen då, utan grannen under. Hålla låda nätterna i ända. Men det där är bara en jävla ursäkt. Jag kan inte somna, med eller utan granne. Besvärligt!

Nu skall jag försöka i alla fall. Jag har bankat skiten ur mig på Ki Boxen och proppat i mig riktigt kolhydratfri föda som man inte blir det minsta pigg av, så kanske att det går. Om vi vill. Om alla hjälps åt.

Här skulle man ju kunna dumpa lite foton från sin pappersblogg, men det blir inget med det. Inte idag.

Ridå!

4 reaktioner till “Tisdag, jobbat, tränat, trött. Jävla granne! Inte …”

  1. kära kära granne. livet att du bloggar även dag två. jag kände lite att jag redan tröttnat, men det är nog mest för att jag är trött rent fysiskt. sömnig alltså.
    well, klockan är ett snart, måste dra från jobbet snart. snart…

  2. Kära miss kermit,

    Jag trodde du jobbade på en kvällstidning, men det är ju rena morgontidningsfasonerna på dig. Vad är det jag inte förstår???

  3. Nattbloggare?

    Vänta bara tills jag är uppe och nattbloggar på riktigt! Vid något tillfälle ägnade jag mig åt vidlyftigt nattmailande. Så vidlyftigt att det ledde till rykten om att jag aldrig sover.

Kommentarer inaktiverade.