Sur och grinig! Jag är så jävla sur och grinig id…

Sur och grinig!

Jag är så jävla sur och grinig idag. Jag förstår inte varför. (Jo, jag förstår mycket väl varför, men det behöver ni inte veta något om, era nyfikna jävlar.)

Jag är så sur och grinig att någon borde ge mig en fet smäll på käften. En fet smäll på käften är vad jag förtjänar.

Här är jag! Bring it on!

9 reaktioner till “Sur och grinig! Jag är så jävla sur och grinig id…”

 1. berätta, berätta, berätta!

  du ser, det här är nackdelen med bloggar. man kan inte berätta det som är spännande, för det vill man ju inte att alla ska veta.

  återstår då det som är trist och ointressant. och vem fan vill läsa om det?

  skickar dock en glad hälsning från huvudstaden som i dag har grått lock över sig. hösthelvete.

 2. förresten, jag måste fixa trådlöst bredband. får panik av slö uppkoppling.
  det måste gå snabbt, vara enkelt och bra och helst billigt. du som installerade nyligen, vilken leverantör har du? är du nöjd? vilken hemsida ska jag surfa in på, tycker du?

 3. Jag är också grinig idag. Men det är väl ingen som bryr sig om det. Ibland känner jag mig som en objuden gäst på bloggen. Jag kan inte blogg-etiketten. Får man göra som man vill?

 4. Men vad är det här? Har damerna inte förstått? Det här är ju en blogg! Här fläker man ut sig och hänger ut sina känslor till höger och vänster, säger vad man tänker och tycker och är precis så dum i huvudet som man vill vara för stunden.

  Om någon vill veta eller inte är ingenting man behöver bry sig om. Det är ju ingen som blir tvingad att läsa. Dessutom, om vi skall vara ärliga, så är det väl på sin höjd tio personer som kan tänkas läsa det här.

  Skickar härmed en något uttråkad hälsning från Svärjes framsida, där solen av någon outgrunnlig anledning lyser. Barely. Det är ju trots allt nästan vinter.

  På söndag morgon får vi tillbaka timmen vi lånade ut i våras. Undrar var den varit hela sommaren.

 5. ojojoj, objuden gäst. du är så välkommen, mamma. ja, till min blogg i alla fall. eller hur du nu menade. grinig? vojne vojne

 6. grannjävel, svara på frågan om bredband – nu beställer jag comhem large bara för det. om du inte snabbt får mig på bättre tankar.

 7. Jag kanske har ett jobb att sköta, brudjävel! Men du verkar ju kunna fatta rätt beslut alldeles själv. Duktig flicka!

 8. – Åh! Vilken liten lustig båt!
  – Jag tror den driver med oss.

  hahahahahahahahahahahaha
  sååå bra.

  mer! mer!

Kommentarer inaktiverade.