Aj aj! Oj oj! Vissa straffar gud direkt, men jag …

Aj aj! Oj oj!

Vissa straffar gud direkt, men jag är glad att han i mitt fall i alla fall väntar till morgonen efter. En fråga bara: Räcker det inte med att jag skall ha ont i huvudet, skall det verkligen vara nödvändigt att påtvinga mig tidigt uppvaknande och sömnbrist?

Sååå tröttsamt!

2 reaktioner till “Aj aj! Oj oj! Vissa straffar gud direkt, men jag …”

  1. Ja nu är livet orättvist. Du som var uppe 4:17 för att anmäla dig som frivillig i mitt krig – du borde verkligen få sova ut!
    Ta en frukost och gå och lägg dej igen! Äldsta instämmer.

  2. Jag gjorde precis det. Åt frukost och slängde mig i bingen igen. Låg där. Sov nästan. Blev avbruten av diverse telefonsamtal.

    Sen plötsligt insåg jag vad det egentligen var som saknades i mitt liv (förutom innehåll då, som ju ständigt saknas, men som jag av lite olika skäl inte gör någonting åt) nämligen pizza. Pizza och piratkopierad film; det är vad som räddar en ur bakfyllans klor, åtminstone en stund.

    Sen framåt kvällen när man börjar må lite för bra för sitt eget bästa kan man ju alltid toppa dagen med ett hårt träningspass.

    Jag är fortfarande proppmätt efter pizzan, men det skulle vara gott att äta något.

Kommentarer inaktiverade.