Blogga över

Idag bloggar vi över. Som en direkt följd av incidenten som ledde till slips på jobbar vi nu groteska mängder övertid i ett försök att rädda situationen åt vår stackars kund, som försatt sig själv i denna knipa genom vansinnig planering. Vad gör vi då, under tiden vi jobbar över? Jo, vi ägnar oss åt att vänta på att andra skall göra saker. I princip har vi väntat sedan 16:00 igår, men vi var hemma mellan 17 och 08 för sömn, m.m. Den här dagen liknar dock ingenting jag varit med om tidigare. Officiellt har vi inte producerat ett skit. Det har skickats en hel del email och vi har ringt ganska mycket, men vi har inte kommit någonstans med vårt arbete än. Vi väntar fortfarande. Om vi har tur får vi börja jobba framåt 22 och om vi har ännu mer tur blir vi klara före midnatt, men jag skulle inte svära på det.

Det värsta är att det finns ingenting att göra mer än att vänta. Vi tog en tvåtimmarsrast mellan 18 och 20, men nu får vi nog sitta här.

Undrar vad jag skall köpa för min övertidsersättning. Någon sportbil lär det ju inte bli, men kanske 15 par skor…

Sova får man göra när man gått i pension.

7 reaktioner till “Blogga över”

  1. Toppen! Då kan du blogga roliga ämnen hela natten. Jag håller ställningarna på hemmaplan.

  2. Det låter bra. Jag inser dock nu att jag kanske borde hämtat en madrass och sovsäck när jag var hemma efter träningskläder förut. Skulle passat bra nu; att slagga lite. Vi gör ju ingenting, för guds skull!

  3. ett välbetalt ingenting! Om du läser mams blog noga så kan du använda din ingentingtid till att kränga en bil…(fast jag tycker att det är mer praktiskt för mig om du äger den 🙂

  4. Vi bloggade till ungefär 23, men vi fick inget gjort och det vi väntade på ville aaaaldrig bli klart, så vi gav upp och åkte hem.

Kommentarer inaktiverade.