Nya bloggvänner

Nej, vi har inte slutat blogg^H^H^H^H^Hjobba än. Däremot har jag lagt upp nya bloggvänner. Kolla under Links till vänster. (Jag borde ändra det där till Länks, men vet inte om jag orkar. Lat blir man av arbete, minsann!)

12 reaktioner till “Nya bloggvänner”

 1. jo, där surfade man in och förstod ingenting. vilka är de? eller är de anonyma?

 2. Jaja, alla skall få vara anonyma (paranoida) om de vill. Jag skall inte ens sammanföra er utan tillstånd.

  Vilka de är spelar väl ingen roll så länge de har roliga, knäppa eller intressanta bloggar? Eller är jag helt ute och cyklar på hal is med skägget i brevlådan?

 3. internet är ett otäckt troll som samlar information om en oskyldig medborgare. vågar man verkligen blogga? snart är vi ett nätverk av galningar. det kan bara sluta illa.

 4. Vi är redan ett nätverk och vi är galna. På vilket sätt menar du att det skulle kunna bli värre?

 5. vi länkar till varandra, men borde kanske inte det eftersom vi alla är paranoida och vill vara så anonyma att inte ens våra nicknames får avslöja något. då kanske inte just blogg är någon bra idé… vad vet jag?

 6. Hur spännande är vi då? Vad har vi att dölja? Vad spelar det för om vi syns? Egentligen.
  undrar Eva och Ä

 7. Jag är inte paranoid. Eller jo, det är jag, men jag inser att bloggandet knappast är problemet. Det finns andra saker att vara paranoid för…

 8. Nej, det är precis det som är så besvärligt; att övertyga terapeuten om att man faktiskt är förföljd på riktigt.

  The horsemen are coming nearer…

 9. Bara för att jag bloggar betyder det inte att jag är galen. Men avgjort paranoid. För annars vore det ju helt ospännande.

Kommentarer inaktiverade.