Improvisationsteatertävling

Herregud vilken föreställning jag var på igår! Nio personer som tävlade i improvisationsteater. Jag visste inte att man kunde tävla i det och jag visste absolut inte att man kunde skratta såhär mycket. Fantastiskt!

Nu undrar ni säkert hur det gick på jobbet. Eller, ni skiter nog i det, men i alla fall så tänker jag berätta att det gick bra och att jag nu är en fri man igen. Skall bara räkna ut hur äckligt mycket pengar jag kommer att få så att jag kan bli förbannad över hur groteskt mycket skatt det blir och sedan gå ut och shoppa skor för resterna.

Imorgon kommer min soffa. Om den skall få plats här behöver jag flytta på en del grejer. Det är nog lämpligt att skura golvet där den skall stå också, så inte skiten blir kvar för evigt.

Nej. Ut i solen!

4 reaktioner till “Improvisationsteatertävling”

  1. har ni sol hos er? (hon kommer med solsken till mig….osvosvosvosvosov)
    här föll den första snön i går. (hej, mitt vinterland!)
    mysigt, men dunjacka på. (nej, se det snöar.)

  2. Grattis till en bra jobbprestation! Hoppas du känner dej nöjd.
    Det märks att du blev glad på teatern när du med gott humör är i full färd att skura golv!
    Sol inne, sol i sinne, som sagt.

  3. Sol inne, snö i sinne. Nej, nu blev det för surrealistiskt för mig.

    Jag har plockat fram mitt gamla hederliga IBM-tangentbord, ni vet ett sånt där med metallfjädrar och det oslagbara klicket i. Eller ni kanske inte vet. Nåväl, om ni vet så kan ni sitta där och vara avundsjuka nu.

    Undrar om man skall köpa ett par stycken till. Kan ju vara sjysst och ha ett på jobbet också. Men man får väl låsa in det förstås…

    Jag är nöjd med att ännu ett mission impossible är genomfört och att vi nu kan ta ännu ett steg mot en situation där vi kan planera saker på jobbet. Vår kund är ju uppenbarligen inte kapabel till planering, så vi får väl hjälpa dem med det också.

    Choose an identity. Jag gillar konceptet. Man kan välja själv vem man vill vara när man skriver.

Kommentarer inaktiverade.