Regn!

Såklart att det regnar nu när jag, för en gångs skull är ledig och verkligen inte har något planerat. Eller, några saker har jag planerat, men inte att utföras vid något speciellt tillfälle. Så man ägnar sig åt sin favoritsyssla: Sitta i sin alldeles för stora och dyra bil och köra runt i stan, undrandes varför alla är ute och kör i stan. Jobbar inte folk? Sedan, när man kommer hem igen efter kanske tre timmar har man fortfarande bara klarat av två inköp på sin lista. Totalt 110 spänn har det gått åt och antagligen lika mycket till för själva körningen.

Nu har mörkret åter sänkt sig över stan (Var det någonsin borta idag?) och man sitter här och ställer sig frågan: Var detta verkligen det vettigaste jag kunde göra av min lediga dag?

3 reaktioner till “Regn!”

 1. Det låter härligt tycker jag. Cruisa lite runt stan, köpa en pryl här och där. Ha tid att kolla på vädret och gnälla lite.
  Grattis!

 2. svar på din fråga: nej, du kunde ha tagit en långpromenad (gratis) och skänkt bensinpengarna till röda korset.
  eller hyrt en film på extrapris och köpt godis för resten. då hade kvällen varit räddad. för gud vet vad du gör på kvällen. inte bloggar i alla fall.

 3. Jag åt fyrrätters middag med fem sorters vin till.

  De andra fegisarna gick på Wagners meny, men jag bytte åtminstone ut desserten. Mot ost naturligtvis. Vem kan egentligen motstå ost? Fast deras brie var rätt äcklig. Den åt jag inte ens upp. Men ändå. Ost liksom.

  Vinpaket är en mycket bra uppfinning för oss som gillar vin men som liksom inte kan förmå oss själva att snöa in det minsta för det.

Kommentarer inaktiverade.