Sju sorters kakor

Jag har blivit inbjuden på release-party för en kakkokbok. (Digga tungvrickaren!) Det hela går av stapeln på Steinbrenner & Nyberg, så jag förväntar mig en orgie i socker och andra onyttigheter. Det lär få bli dubbla träningspass efter denna tillställning.

11 reaktioner till “Sju sorters kakor”

 1. sg, du som är fysmongo: hur många träningspass blir det efter ett oräkneligt antal belgiska sjöfrukter?

 2. Belgiska sjöfrukter? Ingen aning. Vad är det?

  Jag rekommenderar ett långt löp-pass i hyfsat lågt tempo. 90 minuter kanske…

 3. Åååå belgiska sjöfrukter! Fan va gott! Måste snart överge den här sockerfriheten.

  Bra rekommendation dock grannen.

 4. Men vad är det för något? Skall jag behöva söka reda på svaret på Google? Tar säkert flera minuter…

 5. det är såna där nougat- och choklad bitar i spräcklig mundering och i form av stjöstjärnor och sjöhästar. sånna som ulf och knas lämnade till mig i en fin ask som tack för lånet av lägenheten (men som hade torkat och var alldeles vitprickiga *urk*)

 6. Urs! Men det låter gott annars, om de inte har torkat.

  Om jag skulle sluta vara apatisk kanske. Kan det vara något?

 7. Stavningen ”urs” för usch är verkligen originell. Jag tror att Ä hittills är den enda som jag sett använda den. Smittar det genom väggen?
  (Eller var det dottern som skrev urs?)

 8. Det smittar huvudsakligen genom tjat. Man får tjata ganska regelbundet för de flesta får ideliga återfall.

  Ärs och durs finns också. Och rurs.

Kommentarer inaktiverade.