Nänä!

Man försöker ju blogga, men vissa dagar går det ju bara inte att skriva något vettigt över huvud taget. Tur man inte är journalist och måste sitta här och krysta fram text. Nåja, lite krystar jag kanske nu, men i huvudsak kommer det av sig själv.

Jag är en idiot, vilket manifesterar sig i att jag åker till IKEA en lönehelg för att handla lite småsaker, men helt oförståndig är jag inte, så jag började äventyret med att fika och äta. Nu har jag köpt soffbord också, så nu är det bara det lilla problemet TV-bänk som återstår. Det och två PS2-kablar, men jag börjar misstänka att detta är en produkt på dekis. Helt omöjlig att få tag på i rätt längd och färg. Sen gäller det bara att städa också, och eventuellt bygga om CD-stället till vinställ. Ä har kommit med förslaget, men jag tycker idén är lysande!

Vidare har jag idag konstaterat att även Mölndals bilservice suger. Den där ramen runt dörrhandtaget som ”saknades” när de hade fixat fönsterhissen saknas inte alls, utan sitter där den skall, dock monterad på fel sida om dörrpanelen. Vad bra att jag köpt en ny ram då, som jag inte behöver! Vad bra att jag skall behöva demontera dörren bara för att lösa det här. Nej, jag orkar verkligen inte åka till Mölndals bil för detta. Det tar ännu mer tid och ork. Nåja, bara fixa detta så kan jag ju kränga bilen sen. Om det nu går. Tror inte december är rätt månad att sälja bil. Jag har en bestämd känsla av att folk har annat för sig än att köpa bil just nu.

Ifall någon funderar på 17 arbetsdagar på raken så kan jag säga med en gång att det suger och att man skall låta bli. Jag är fortfarande gristrött och skyller allt på det förkättrade arbetet.

Ikväll skulle man ju vilja supa lite. Men frågan är om man får.

11 reaktioner till “Nänä!”

 1. ja det var orutinerat att åka till IKEA av alla ställen just nu. Å andra sidan är det inferno i alla butiker från och med nu och fram till julafton. Urs.
  Shoppa på nätet, ta en filt och kryp upp i nya soffan, räkna igen på den kommande övertidsersättningen, ät
  pepparkakor, drick glögg och ha det bra!

 2. Det var lugnt. IKEA har varit med förr och är väl ett av få ställen som utan vidare sväljer hur mycket folk som helst. Jag tror att Bäckebol gör ganska mycket för att avlasta Kållered också. Dit hade jag verkligen inte velat åka, med tanke på hur trafiken brukar se ut. Den som gjorde trafikplanen för det området borde släpas ut naken mitt i natten och skjutas åtminstone i foten. Som ett Stockholms innerstad i miniatyr. 😉

 3. om du med ”dit” avser Kållered så skyller vi allt på Mölndals kommun!

  Och för alla som inte förstår hur ett CD-ställl kan bli ett vinställ så kan det tilläggas att just detta CD-ställ kallas för skelletet, kräver att stå i ett hörn, är ungefär en och en halv meter hög och sg hotade med att det skulle bli ett vandringspris.
  Urs. Men det kommer att bli coolt som vinställ i sg:s kök.

 4. skelettet,
  är nog en riktigare stavning.

  PS: jag har en granne till som bör hyllas. Jag kom just hem och på min väg upp genom trapphuset möter jag hennes gäster som var påväg ner. Efter en halvminut plingar hon på min dörr för att ge mig resterna av deras chokladask – som nattamat!
  Kanske hälsosamt i klass med sjöfrukter, men jag ska ju träna imorgon…

 5. Inte helt tyst, nej. Jag har hört enstaka ljud vid säkert fyra tillfällen.

  Det verkar som om klagomålet tog skruv, trots den avvisande attityden.

  Nu förbereder vi oss på att åka till returavdelningen. Man kanske skulle börja med en ny vana och köra sina varor direkt från kassan till returen i fortsättningen. Statistiken i år är ju ganska nedslående.

  Eller så borde jag helt enkelt handla någon annanstans, men alla bygger ju möbler på samma sätt och säkerligen i samma fabriker, så jag vet inte vad det skulle hjälpa egentligen.

Kommentarer inaktiverade.