Snö

Vi har av någon anledning fått snö här i stan. Det började efter att jag kommit hem från jobbet. Jag antar att det är bäst att sticka ut och sladda med PV:n och lyssna på Sator direkt, för vi lär ju inte få behålla lappmöglet speciellt länge.

Slask… Jag vet att det bara är en tidsfråga nu.

11 reaktioner till “Snö”

 1. När du tröttnar på ditt nuvarande jobb kan du, helt utan omskolning, sadla om till pessimistkonsult.
  You got what it takes, som Idol-Kishti skulle sagt.

 2. Nån annan här i trakten utnyttjade tillfället och gjorde en snögubbe som jag just passerade på vägen hem. Med morotsnäsa och allt 🙂

 3. Det kommer imorrn bitti. Slasket. I tell jo. Precis när jag skrivit klart tentan och får andas ångestfri luft en hel dag.

 4. Va härligt! Nu längtar jag efter dej och dina snögubbar här utanför huset. Kommer du ihåg när ni använda gamla raketer från nyår till armar på snögubben?

 5. jaaa!!
  ingenting är heligt när det kommer till snögubbar. Vad säger du sg, ska vi ge oss ut och skapa en kusin till han med morotsnäsan?

 6. jag kan upplysa alla gbg-are om att solen skiner i huvudstaden och lyser upp snön som ligger som ett vacker täcke över landskapet.

  jag gick hem från jobbet i natt (vid tre) och det var magiskt vackert. himlen var rosa, märkligt nog.
  frågan är om jag hinner gå till jobbet i dag. hoppas det.

  jahajaha, och ni? vad har ni för väder?

 7. men grannens granne har fortfarande inget liv – blogging on! Vi har knastrande vitt här också! Inget tjockt täcke, bara lite snyggt frostigt. Det vackra vita regnade bort i går och snögubben med morotsnäsa hade blivit plundrad på sina tillgångar och smälte ihop till en liten smutsig hög.

 8. Sprakande solsken och ett tunt lager slask på marken. Ibland frost. Ibland nästan snö. Det är nästan som sån där vinter.

  eva: Om du tycker att jag låter pessimistisk så är det bara mitt gnäll-alter-ego som tittar fram. Tills helt nyligen förvarade jag det i en bok. Nu kräks jag ut det på webben istället.

Kommentarer inaktiverade.