Jul på Liseberg

Hurra! Volvo IT bjuder mig och min familj på jul på Liseberg. Vid tillfällen som detta får man vara lite kreativ och konstruera en familj. Jag och Ä tänkte gå dit 15:e december. Vi funderar på att ta med miss_kermit också. Hon får passera som vår förvuxna tonåring.

Vem mer vill ingå i min fejk-familj?

7 reaktioner till “Jul på Liseberg”

 1. Haha. Där ser du sg. Inget problem med familjebiljett – du och jag är ungarna – vi behöver bara skaffa oss ett par föräldrar som kan följa med.

 2. jag är upptagen den 15:e. tyvärr även den 14:e. annars hade jag ILAT till gbg.

  förresten kanske jag drar ner om någon vecka eller så och hänger lite mer er. irl, asså.

  ä, hur låter det?

 3. miss_kermit: Du är inte alls upptagen! Du är ledig! Så det så! Om du inte är ledig så flyttar vi hela din födelsedag. Måste bara veta till när.

  Vilka vill vara med som föräldrar?

 4. jag är grymt upptagen på kvällarna 14 och 15 december. men jag har nu bokat resa till götet den 12, återresa på morgonen den 14:e.

  på schemat under gbg-vistelsen:
  • hänga hos syrran i huset på kullen.
  • hyra dåliga videofilmer som vi struntar i att titta på. det är ändå smågodiset man vill åt.
  • blogga från balkongen (och frysa som en gris)
  • titta på syrrans grannes nya och märkvärdiga soffa, om vederbörande är hemma och kan ta emot stockholmsjävlar på oväntat besök
  • äta syrrans mat. om hon så bjuder på filbunke smakar det alltid bättre än vad som helst hos finkrogar som Ulla Winblads (som för övrigt måste vara Stockholms mest överskattade restaurang).

Kommentarer inaktiverade.