Humor

Ebba von Sydows ansike

Det är något med Ebba von Sydows ansikte. Det stämmer inte. Ansiktet är för ungt i förhållande till resten av människan. Det är väl OK, men hon kanske skulle tänka efter lite innan hon är med i TV med det där ansiktet.

10 reaktioner till “Ebba von Sydows ansike”

 1. du är bara avis för att hon får betalt för att vara stilpolis medan du är det gratis.

 2. Så långt hade jag inte tänkt, men det är väl något undermedvetet. Å andra sidan kan jag kommentera folks ansikten vilket knappast går för sig i Sveriges Television.

 3. Intressant iakttagelse. För visst är hon ung, Ebba. Det låter kul när hon säger – förr i tiden, på ett sätt som om hon var med då.
  Men visst är hon duktig och framgångsrik. 80-talist tror jag..

 4. Åldersbrasan brinner fint ser jag, men hur länge skall vi behöva höra på den här skivan egentligen?

 5. Det var du som började! Men jag lägger ned om alla 70-talister lägger ned. Hädanefter är vi medmänniskor som lever i samma tid. OK?

 6. ”Jag tänker ofta på ålder…”

  Nej, det var fan inte jag som började!

  Jag spekulerade i hur alla dessa halvsunkiga konferenshotell kan komma undan med att vara halvsunkiga år efter år. Någon, som enligt egen utsago ofta tänker på ålder plockade fram ordet ”åldersfascister” and there you pretty much have it.

  Det går bra att sluta när som helst.

 7. Jo min vän, du började.
  ”Hallå vi lever på 2000-talet” och ”chefer i 50-års åldern som bokar”
  Ungefär så gick snacket, och då kom jag osökt att tänka på dina generationskamrater och att jag hört liknande tongångar förut. Ungefär varje dag. Därför.

  Men jag slutar nu. Och hoppas på det bästa.

 8. sluta inte för allt i världen.
  åldersbråket är det roligaste hittills.
  tror jag ska rädda hem det på min blogg!

 9. Men hallå!

  Ta två lösryckta citat och sen dra sina egna slutsatser. Nu får du skärpa dig! Likt en rökare som slutat och ser cigaretter överallt har du tänkt för mycket på ålder och ser sen åldersfascism överallt.

  Ta lite ansvar för dina slutsatser, för helvete!

Kommentarer inaktiverade.