Humor

Utrensning

Under dagens städning har hittills följande föremål blivit utvisade:

  • Nordeuropas äckligaste öronproppar i silikon.
  • Kontaktlim från 1900-talet. Eventuellt från 1980-talet
  • TV-möbel. Garanterat från 1980-talet.

Därmed tror jag att de sista spåren av 1900-talet är utrensade ur mitt hushåll och jag kan därmed stolt deklarera att mitt hushåll nu till fullo lämnat 1900-talet bakom sig och att jag därmed lever i framtiden.

Att öppna dörren till grovsoprummet är numer en ytterst intressant upplevelse. Ännu mer intressant är problemet att försöka stänga den efter sig. Jag skall nog samla lite vuxenpoäng genom att prata med någon ansvarig om det där. Tur att vi har arbetsvilliga pensionärer i föreningen. Annars skulle det vara en betydligt dyrare historia att bo här.

6 reaktioner till “Utrensning”

  1. ah! vuxenpoäng!
    tack för att du håller 70-talisternas fana högt.

    (du har väl läst inlägget ”åldrar” på ”dagens eva”?)

Kommentarer inaktiverade.