Humor

Nya sätt att ta livet av sig

Men julen kommer ett allmänt utbrott av shoppingvansinne och som ett brev på posten kommer sökandet efter nya bra sätt att ta livet av sig.

Jag har inte ens försökt handla julklappar. Jag skulle bara handla lite matvaror på ICA Focus. Det vanliga och så lite extra som hör julen till. Efter vad som måste ha varit en halvtimme kommer man äntligen till kassakön med tillräckligt med varor för att fylla tre papperskassar. Mycket är skrymmande varor typ dasspapper och flingpaket, men ändå är det som om det tagit en evighet att ta sig igenom butiken. Jag hade ju till och med gjort en lista! Men vad hjälper det när man ideligen kommer på en massa julvaror som man glömt att skriva upp. Sen skall man ju hitta allt också. Här står jag alltså i Göteborgs bästa mataffär och ställer mig frågan ”Men var fan är maten?” De har ju knappt något annat än mat och ändå är den så svår att hitta!

En stund senare, efter att ha betalat niohundra spänn, står man där och undrar om man verkligen lever i ett singelhushåll eller om det bor någon osynlig barnfamilj där hemma. Dessutom är det ju något annat som är fel för kvinnan framför mig lyckades fylla en hel kundvagn för elvahundra medan jag själv skrapade lite på botten och kom upp i nästan samma summa. Helskumt säger jag.

Det här med retrobloggen verkar vara sådär populärt. Skall man kanske göra pinan kort?

3 reaktioner till “Nya sätt att ta livet av sig”

  1. kul med varvat. men du är roligare nu än då. osynlig barnfamilj! haha, jag vet precis hur det känns.

Kommentarer inaktiverade.