Humor

Julklappsbestyr

Jag skall börja nu. Om en stund. Jag skulle gå upp tidigt imorse och vara hänga på låset när affärerna öppnade, men sen började det ringa. Jag jobbar ju idag, egentligen. Jag är bara inte där. Komplicerat värre. Men så funkar det nu för tiden, tror jag. Man vill ju vara en modern människa.

Nu måste jag bara reda ut vem som vill ha vad också. Jag känner på mig att detta kommer att bli mer komplicerat än jag tänkt mig. Framför allt kommer det att ta alldeles för lång tid. Jag kommer inte att hinna till kontoret. Frågan är om jag hinner träna.

Alltså, det här med jul!

Jag måste nog klippa mig också.

6 reaktioner till “Julklappsbestyr”

 1. vad är grejen med att vänta till dagen innan julafton med att köpa julklappar?
  själv var jag ute i god tid och har nu allting klappat (!) och klart. ska bara slå in det sista, under ackompanjemang av engelsk julmusik och doft av glögg.

  det är det enkla. nu kommer det svåra: ska jag gå ut och handla julmat eller inte? kommer den stackars julmaten bli uppäten eller ruttna i kylen?
  det är frågan.

 2. Det är ingen speciell grej med det, men vad är grejen med att vara ute så långt i förväg egentligen? Mina kunder är ju inte det, så varför skulle jag. Så fruktansvärt många julklappar är det ju inte frågan om.

  Men du kan ju berätta för mig då om det här med att handla julmat i sista stund. Vad är grejen med det? Jag handlade min julmat förra helgen. Har proppat i mig skinka i en vecka nu. Jag undrar dock när det är tänkt att jag skall sätta i mig all sill. Det inköpet känns inte helt genomtänkt.

  Hur du än gör med julmaten så blir det fel. Antingen sitter du där och svär över att du inte har någon julmat hemma, eller så är du inte alls sugen på julmat och så ruttnar den. Bara att välja! 🙂

  Lagtröjorna är inte fixade än, men jag har en plan, tror jag.

 3. Jag ska ha besök över Jul så jag är så illa tvungen att fixa Julmat.. Inte helt genomtänkt (med besöket menar jag).. Är du fortfarande hungrig efter Jul så är det bara att komma hit och proppa i dig.. Ska laga flera ton mat känns det som..

 4. Jag är klaaaar med alla julklappsköp! Men har inte hunnit träna lika mycket som sg. Det syns på min nyvunna bilring. Vill du bli min pt efter helgerna?

 5. hohoho, det blev mat, till slut.

  jag lagade stora mängder revbensspjäll, prinskorv, köttbullar och brysselkål (love brysselkål!) och sedan åt jag massor och sparade resten i portioner i frysen. nu har jag julbordsmatlåda för mellandagarna. hur stort som helst.

  för säkerhets skull köpte jag pastej och ål också. om jag känner för att festa till det någon dag. jammi!

  (nackdel: jag ska hänga hos päronen i tre dagar, jobba dygnet runt i fyra och sedan åka på semester i två veckor. hej rutten ål!)

Kommentarer inaktiverade.