Typiskt exempel

Jag skulle ju renovera badrummet. Men jag har ju inte ens valt kakel. Hur skall detta gå? Hinner jag innan födelsedagen? Spelar det någon roll? Tänker jag ha fest? Har jag någon som helst planering och styrsel i tillvaron?

Nåja, jag skall åtminstone hänga upp box-säcken idag. Om jag bara kunde få upp röven från stolen och gå ut genom dörren. Det här med att få saker gjorda alltså. Jag skall köpa en ny fogsvans också, tror jag. Hur nu en fogsvans kan försvinna. Det övergår mitt förstånd. Men den ligger väl där någonstans, på vinden. Jag hittar den nog när jag har börjat röja och det är dags att såga på allvar. Nåja. Nog gråtet över en femtiolapp eller vad det nu kan kosta.

Men om jag skulle gå ut då istället för att sitta här…

9 reaktioner till “Typiskt exempel”

 1. Om du orkar ta klivet över till min lägenhet så finns där en fogsvans! Ring om du behöver vidare instruktioner.

 2. Fogsvans.

  Det finns ingen anledning till panik, eller för den delen religiositet med anledning av detta.

  Säcken är för övrigt upphängd nu, så jag kan bocka av åtminstone en sak på listan. Frågan är bara vad jag skall göra med köxbordet och för den delen skrivbordet nu när jag bygger om matrummet till dojo.

 3. Ni är så lättroade ibland. Eller, det kanske mest är du.

  Nåja, mitt livsuppdrag är att vidga människors vyer. Gärna med kofot.

 4. Två? Det var imponerande. Jag har bara ett. Ett som jag kanske blir av med om jag har tur. Om Alex vill.

  Jag har en känsla av att Alex inte kommer att vilja när han ser det, men låt oss ignorera detta för stunden.

 5. Ja, det är möjligt. Vi kan väl försöka tvinga på honom tre köxbord så blir vi av med problemet

Kommentarer inaktiverade.