Ropa på Rolf och prata med Daniel – samtidigt!

Nu under jullovet har jag märkt att det påfallande ofta ringer hem till mig när jag sitter på muggen. Jag vet inte hur jag skall tolka detta, men man börjar ju fundera på om det kanske är dags att göra slag i saken och montera en lur därinne, så man kan skita i fred.

Frågorna hopar sig: Skall det vara trådlöst eller med sladd? Monterad vid själva stolen, eller någonstans där man kan nå den från dursen? (Finns det helt sköljtäta apparater? Finns det sköljtäta trådlösa apparater?)

Sådär håller det på. Just nu vet jag varken in eller ut.

Men jag kanske skulle sluta svamla om det här och ta hand om disken istället. Apropå det så har jag idag tillverkat potatismos för första gången i mitt liv. Det var lite trögre än väntat att trycka sönder potatisarna med verktyget, men när man väl sönderdelat dem en gång gick det lätt. Av någon anledning blev moset väldigt sött och behövde saltas ganska ordentligt, men det kanske är jag som glömt hur potatismos smakar. Inte helt omöjligt.

Nåja, då har jag alltså gjort något helt nytt idag. Festligt! Det måste firas med en bira, tror jag.

4 reaktioner till “Ropa på Rolf och prata med Daniel – samtidigt!”

 1. Elvispen är helt grym att göra mos med. Blir asfluffickt. Angående telefonen; Tjacka sladdlös som du hakar fast i brallan och därför alltid har med dig. Obs; se till att den inte trillar i muggen när du sätter dig.

 2. Tips 1. Hade också tänkt berätta om elvispens förträfflighet när det kommer till potatismos. Men det är ju redan gjort.

  Tips 2. Dra ur jacket när du vill vara ifred.

 3. använd för guds skull då spiralerna och inte visparna, om du tar elvispen till hjälp.
  annars får du äcklig potatispuré. nej, fram för potatisbitar i moset, så det känns äkta.
  lite mjölk hjälper annars till när man delar dem, men ta inte minimjölk för allt i världen.

 4. Här kan jag leva i trygg förvissning om att om jag någonsin har några som helst köxrelaterade problem så finns här en hel armé av vänliga människor, beredda att rycka ut med goda råd.

  Jag tyckte det blev rätt bra med det gamla hederliga potatismosverktyget, men vispa är ju inte så dumt så man får lite luft i kanske. Minimjölk är inte mjölk utan vitt, utspätt vatten. Urs!

  Jag har tre trådlösa telefoner i hushållet av det enkla skälet att jag är för lat för att dra kablar. Dessutom är det fult med kablar överallt. Det får nog bli en fjärde.

Kommentarer inaktiverade.